Bohemen 8, 3831 ES Leusden

Coaching

Coaching is een vorm van individueel onderwijs gekoppeld aan de werkzaamheden die je moet uitvoeren in je functie. Het kan stimulerend werken om de nieuwe kennis die je nog moet opdoen direct te verbinden met je praktijkervaring. Een soort training-on-the-job. De coach helpt je met kennis en inzicht in het proces aan de hand van je vragen. Je kunt samen met de coach werkzaamheden voorbereiden of evalueren om er direct van te leren.

Dat kan in persoonlijke gesprekken, maar ook online (e-coaching).

En soms is het handiger om als groep coaching te krijgen. Bijvoorbeeld bij een team auteurs die samen aan een groot schrijfproject moeten werken.

De strippenkaart van de Uitgeversacademie is een maatwerktraject voor individuele coaching en begeleiding van (adjunct-)uitgevers, redacteuren of marketeers.

Een kaart staat voor een abonnement op 16 uur ondersteuning.

Deze uren kunnen naar wens worden besteed aan bijvoorbeeld:

  • individuele opleiding in één of meer van de genoemde cursussen
  • individuele opleiding en training op vakonderwerpen naar keuze
  • overleg met een vaste coach over vraagstukken en dilemma’s uit uw eigen werksituatie
  • professionele advisering bij te schrijven rapporten, uitgeefplannen of concepten

De inhoud, lengte en frequentie van de gesprekken stellen we in overleg vast.

Tijdsduur
16 uur

Kosten
€ 1.750,-

Bestel de strippenkaart

Wanneer een auteursteam niet tot de gewenste prestaties komt kan tijdelijke coaching van het team wenselijk zijn. De uitgever die daar zelf onvoldoende tijd voor vrij kan maken, kan gebruik maken van een coach van de Uitgeversacademie. Het team wordt ten behoeve van een specifiek resultaat of gedurende een afgebakende tijd intensief begeleid bij het maken van planningen, het schrijven van de kopij, en bij het beoordelen en bespreken van kopij.

Tijdsduur
In overleg

Kosten
In overleg

Coaching aanvragen

Met e-coaching bedoelen we de extra ondersteuning en begeleiding die je bij het studeren in de leeromgeving kunt vragen. De reguliere ondersteuning door een docent (je opdrachtenbeoordelen, je vragen over de stof beantwoorden en het modereren van het forum) is bij de Basic inbegrepen.

Maar misschien vind je het nuttig om eigen praktijksituaties te kunnen inbrengen en hierop samen met de docent te reflecteren of advies hierbij te krijgen. Dat kan in de vorm van e-coaching. De communicatie verloopt ook via de online leeromgeving (en eventueel de e-mail). De docent kan je dan gericht verwijzen naar bepaalde onderdelen in de Basic die op jouw vraagstuk van toepassing zijn en je de verbanden goed laten zien.

De e-coaching kun je op elk gewenst moment bestellen in de vorm van een strippenkaart van 4 uur.

Bestel de strippenkaart

Back to Top